To Spain and back!

Hejhej, var väldigt länge som jag skrev av mig lite här så kände att det var dags.
Ligger just nu i sängen och äter godis och choklad haha riktigt fat ASS.
Har vart i Spanien, var där i 1 vecka med min kusin André, vi bodde hos min syster och några vänner. Det var en jätte mysig resa och vi skulle stanna där minst två veckor egentligen men så blev det inte.
Nu är min älsking i Faliraki i 10 dagar till och jag saknar honom redan -_- haha.

Idag har vart den typ tråkigaste dagen på läääänge har verkligen inte gjort ett skit, sov till typ 15 också vilket är jätte olikt mig, jag som går upp 9-10 varje morgon.
Längtar faktiskt till plugget börjar så att jag kan bli klar med det o börja jobba.

Här får ni lite bilder från spanien.


Onsdag

Hej hej! Ligger i sängen och försöker bli trött men det är omöjligt m. Har vaknat vid 07 tiden den senaste tiden och inte kunnat somna om och sen somnar jag under dagen vilket resulterar att jag inte kan sova på natten. Suck.
Som tur var så kom mayk hit vid 18 tiden och väckte mig, vi myste och bara tog det lugnt. Imorgon blir det säkert film kväll eftersom att det ska regna idag, måste passa på o va med min älskling eftersom att vi inte kommer att ses på ungefär en månad :(

Aja ha det så bra, puss!

Baddest couple ever! <3


Kommer aldrig på en bra rubrik!

Det svåraste med att blogga är fan att komma på en rubrik till varje inlägg seriöst får typ panik haha.
Ligger i sängen just nu har precis pratat med min älskling, tänkte att ja skulle somna till en film men fick sms av Nadia nyss och nu blir det mys på gården med cigg & godis.
Idag har jag, Nadia och Dilay suttit ute och solat, så skönt väder och imorgon ska det bli ännu varmare, jippi!
Om 9 dagar åker jag och André till Spanien, FINALLY! Så jävla skönt det ska bli med en semester och träffa min lillasyster som jag inte sett på över 2 månader...

Aja måste klä på mig, har får ni lite bilder från dem senaste dagarna.
Puss!


23:39

Hej! 
 
Sitter framför datorn och tittar lite billiga sistaminuten resor, inte åt mig då min resa redan är bokad och klar men det är så kul när man typ blivit proffs på sånt att titta hur billiga resor man kan hitta haha. Största tönten jag vet. 
Idag har jag vart med Dilay och Nadia, myst hemma hos Dilay, städat och snackat. Mysigt som vanligt.
 
Imorgon har jag mitt absolut sista prov för denna termin och det ska bli så skööönt att få det gjort så slipper jag tänkta på plugg ända fram till September, då börjar det en ny kurs så har jag skola ända fram till december och sen är jag färdigutbildad och kan skaffa jobb, yäy. 
 
Ja vad finns det mer att skriva, har inte gjort så mycket de senaste dagarna, umgåtts med vänner, vart med min älskling Mayk och umgåtts med familjen. Torsdag åker jag till Södertälje och hälsar på där och i helgen hoppas jag på fint väder så att man kan hitta på något kul ute. 
 
Ne nu ska jag köra ett game LOL innan min serie börjar, puss! 
 
 

RSS 2.0