Torsdag!

Godmorgon, gick upp för ett tag sen och tittade på DH som går i repris varje morgon.
Igår var jag hundvakt till söta Casse, var hemma med honom och sen träffade jag min älskling Mayk och så umgicks vi.
Idag ska jag förbereda lite inför imorgon då min älskade André tar studenten, hoppas på fint väder då eftersom att mottagningen kommer att vara ute.
Ne nu ska jag gå och spy på Sjunde Himlen som jag inte kan sluta titta på, puss!


Måndag!

Helu ligger i sängen och tittar på tv, ska strax lägga mig faktiskt, solade i några timmar uppe hos Dilay och man blir så trött av solen. Det var så jävla varmt och skönt, vi låg och lyssnade på musik, rökte, åt frukt och pratade, hoppas på sånt väder imorrn igen!
Sen gick vi ner till mig och duschade och plattade håret o så kom mitt hjärta Mayk hit, vi hade tänkt promenera men blev så kallt att vi stannade hemma och myste, min prins och jag.

Ne nu ska jag titta på tv tills jag somnar, puss!

Här e min älskling som jag sover med varje kväll btw, fick honom av Mayk och han heter Mayk! Haha


Myskväll!

Hejhej! Sitter i soffan med familjen och tittar på gamla videos på oss när vi va små, så jävla roligt! Idag har jag vart med mami, mormor och morbror, vi har gått runt i forum, myst och ätit.

Strax kommer bästa grannen Dilay hit så ska vi ha en sleep-over här med SATC avsnitt och massa tjejsnack på balkongen, jaja ni får ha det bra, puss!


Dilay och jag på nyår!


Onsdag 15e Maj!

Hejhej! Väldigt länge sen jag skrev, har haft annat att tänka på men nu blev jag sugen på att blogga igen faktiskt :)
Så vad har hänt den sista tiden då.. skolan går jätte bra faktiskt, för en gång skull haha, är klar med min kurs i december och då är jag färdigutbildad barnskötare, sen ska jag jobba nått år sen fortsätta med pluggandet så jag kan bli lärare kanske!
Annars så har jag bara umgåtts med min familj, vart med mitt hjärta mayk, vi firade 1år tillsammans förra månaden, världens bästa par tycker jag att vi är, hihi!
Idag var jag i Kista med mami, vi gick runt och tittade lite tills vi inte orkade mer, nu sitter jag i soffan nyduschad och tittar på Family Guy med familjen, förutom lillasyster Pascal som är i Spanien, saknar henne som fan :(

Puss!


RSS 2.0