Love is life

Helu! Ligger i min säng och väntar på att SATC ska börja, idag har jag bara tagit det lugnt, mitt hjärta kom hit lite senare och vi myste och hade roliga diskussioner haha, love! Vilken kärlek jag har för honom, det e sjukt.

På fredag kommer världens bästa Fia & Sep hit från Uppsala, äntligen får jag träffa mina tjejer!! Saknat dom så sjukt mycket.

Nu blir det 9gag till SATC börjar, puss!


Hold tight!

Hejhej! Ligger i sängen och lyssnar på musik och tittar igenom gamla bloggar, hitta en massa gamla bilder på mig och vänner och läste en massa med gamla inlägg. Fattar inte hur mycket mitt liv har ändrats på bara ett år. Det är helt stört. 
Någonting som förändrade mig helt som person och allt omkring mig, hur jag ser på saker och ting och sånt är att jag gick in i en deprission år 2011. I slutet av 2011 hände nånting, vet inte riktigt vad det var men det var det värsta jag har vart med om i hela mitt liv. Hade ingen livsglädje, brydde mig inte om jag var död eller levde, ena sekunden hade jag den största rädslan jag någonsin känt och andra sekunden var jag helt död inombords, det var så sjukt. 
Sen efter jag kom förbi det där, tog ungefär 6-8 månader att bli nästan helt frisk, kan inte säga att det är 100% borta för ibland kan man ju bli lite påverkad eftersom att det var något som tog på mig så himla mycket. 
Men idag när jag tänker tillbaka så känner jag mig typ helt frisk, är så himla lycklig, har ingenting att vara olycklig över. Jag är så glad och så himla mycket starkare efter allt jag har gått igenom. Jag tror också att det hände av en anledning, för nu är jag här idag och det är exakt såhär det ska vara! 
 
Vad mycket grejer kan ändras, vänner kommer och går, vad man gör med sitt liv, hur man ser på saker och ting. Såna grejer som händer en sätter så mycket i perspektiv. Man ser allt annorlunda efter, smågrejer blir inte lika viktiga längre lixom. Äsh går inte o förklara men tänkte bara säga att det känns som att det alltid blir bättre, vad det än är så löser det sig! 
 
PUSS!

Sunday

Helo! Ligger i sängen och tittar på tv. Precis haft myskväll med min älskling, han kom med film & godis, perfekt söndag!
Imorgon måste jag in till stan, en ny kurs har startat, psykologi, så behöver köpa boken! Annars har jag inte så mycket att göra i veckan, kanske åker till Tälje i några dagar. Ska komma igång med träningen igen också!!

Nu; film tills jag somnar OCH så ska jag klara fitt banan 65 på Candy Crush, får psykos fan!!

Puss!


01:00

Hejhej! Skrev ett inlägg för 2 dagar sen men såg precis att det inte kom upp, aja får bli ett nytt nu. 
Ligger i sängen hemma hos morbror och äter godis o' spelar LOL. Kom hit för en liten stund sen, idag var vi ett gäng och bowlade, jag vann över älskling hihi! Mitt lag ÄGDE! 
 
Imorgon åker jag hem till älskade Nacka, Bobel hänger med och så blir det tjejkväll, as mysigt. Älskar att hälsa på här i tälje, nära till min älskling och träffa släkten och vänner. 
 
Ne nu ska jag spela en sista match sen lägga mig, börjar bli jätte trött. Tänkte bara säga att jag är världens lyckligaste tjej och hoppas att det alltid är såhär. Puss sov gott! 
 

Saturdaaay!

Helo! Sitter på jobbet just nu, hade inga planer på att jobba idag men när dom frågade mig om jag kunde jobba på en lördag(ob) så tackar man ju inte nej haha. Jobbar till 17 idag, sen åker jag hem och fixar mig sen kommer älsklingen och plockar upp mig så drar jag och sover i tälje. Var jätte länge sen! 
 
Igår efter jobbet köpte jag en fet oxfilé pizza, hade inte ätit på heeela dagen så jag åt för första gången i hela mitt liv upp en HEL pizza själv. Stolt haha. Efter hoppade jag in i duschen, Nicole kom över och förade med Pas och sen drog dom ut och festade och jag somnade faktiskt. Var så jävla trött. Nu är jag utvilad iallafall och glad på jobbet!
 
Tycker alla borde kolla in va häftiga upplevelser vi säljer på vår hemsida www.boxexperience.com :D
 
PUSS!

@ work!

Hejhej! Gud vad glad man blir av solen! Går ju inte att må dåligt när det börjar bli soligt och ljust i Sverige! 
Sitter iallafall på jobbet just nu i Sturegallerian på Box Experience, jobbar ju extra här, i sommar kan det bli mycket jobb här och det är ett sånt roligt jobb också, sälja häftiga upplevelser och kundbemötning, love it! 
Funderar på att köpa fallskärmshoppning härifrån, nånting jag ALLTID velat göra och SKA göra, måste ba hitta nån som vågar göra det med mig haha. 
 
Igår var min sista dag på praktiken, skönt på ett sätt men tråkigt också, saknar barnen mer än jag trodde att jag skulle göra. Man blev lixom fäst vid dem. 
 
Idag lutar det mot utgång men vet inte hur pigg jag kommer att vara efter jobbet, slutar lixom 19:00 idag. 
 
Aja nu måste jag jobba, puss!
 
 

Tidsfördriv!

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Nej!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Ja det gör jag!
Hur många har du varit kär i? Så kär som jag är nu? En gång.
Är du kär just nu? Som faan! ;)

 

Tio frågor om dig själv.

Namn? Kim
När fyller du år? 12 Oktober
Några piercingar? Några i öronen och sen i naveln som jag haft sen jag var 12 år typ.
Vad har du på dig just nu? Dr denim jeans och André's tjocktröja.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Hmm svårt, utseendemässigt är det väl mitt hår och mina läppar. 
Vad är du bra på? Hmm.... ingen aning haha.. svårt att svara på själv.
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj och mitt hjärta!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon annan!!! 

 

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Det måste nog vara Ida.. 
Vem är den roligaste av dina vänner? André lätt! Haha <3
Vem är snyggast av dina vänner? Oj.. Heléne tror jag nog!

 

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Var på praktiken sen hem och spelat LOL haha.
Vad ska du göra nu? Gå och ta en cigg sen spela mer LOL.
Har du gjort något dåligt idag? Rökt är väl det enda dåliga jag kan komma på.
Vad har du ätit idag? Fisk med potatis och så en snickers o' en redbull!
Har du duschat idag? Inte än.
Är du trött nu? Nej inte alls!
Vad händer idag? Ja som sagt, spela LOL och kanske hinna plugga lite.

 

Annat.
Hur mår du just nu? Aldrig mått bättre 
Är du hungrig nu? Jaa!
Vad är klockan nu just nu? 20:20
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, NTI-skolan & bloggen.

 

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Yes!
Vilket är ditt favoritband/artist? Måste vara Lil Wayne ;)
Vad gillar du för musik? Gillar allt!!

 

Kärlek.
Har du kysst någon idag? Nej.
När kysste du någon senast? Igår.
Är du romantisk? Ja det tror jag haha!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Vem sov du senast bredvid? Nicole, igår!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Typ 18?
Hur ska din tjeje/kille vara? Exakt som han är nu <3


@ work!

Helu! Fyfan va kallt det är ute. Vart ute nästan hela dagen med barnen och jag har tappat känseln i fingrarna. Inte lätt det där alltså.. speciellt när man måste ta av sig vantarna varannan sekund för att hjälpa barnen med deras vantar..

Har rast just nu och försöker hälla i mig kaffe så fort så möjligt. Behöver energi. Blev en sen kväll igår. Slutar vid 16 idag och funderar på att dra och träna även fast jag hostar, kanske skippar kondition och bara kör styrka!

Ne nu måste jag back to work så vi hörs senare! Puss!


För några veckor sen, jag och kusin!


Fotball!

Hej! Ligger i sängen med Nicole och myser.
Var uppe hos Dilay en stund och lyssnade på weezy och myste.
Idag vare det match ju, Milan mot arca, synd att Milan inte vann... stöttar mitt hjärta ju!
Imorrn ska jag upp 08 så måste lägga mig snart men är fett pigg efter all kaffe och redbull så blir nog uppe ett tag till, puss!


Confused..

Jag har legat och tänkt nu hela dagen vad det är som stör mig och varför jag är så rastlös hela tiden och har kommit fram till att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv. 
Visst jag pluggar just nu och som det ser ut så kommer jag att jobba med barn om jag inte pluggar vidare och blir lärare dvs. Jag kan tänka mig att göra det men å andra sidan så vill jag jobba NU och göra nånting om dagarna. 
Har praktik denna vecka sen är det tillbaka till bara plugg. Jag pluggar på distans så är hemma hela tiden, plugget ska ju föreställa "heltid" men jag gör klart grejer så fort att det inte alls är heltid för mig. 
Så tänker jag, okej då kan jag börja jobba så länge, men vafan ska man jobba med som inte kräver någon speciell utbildning? Någonting man tycker om ändå... I have no idea. 
 
Ser på alla andra som är så himla duktiga som jobbar och gör grejer om dagarna och önska att jag också gjorde det. Dem som jobbar med något som dom älskar... Måste ta tag i grejer nu fan. 
 
Ne ska sitta och kolla om det finns lite jobb på deltid så länge... puss!
 
 
 
 

Mar. 11, 2013

Godmorgon! Ligger i sängen och kan inte bestämma mig för om jag ska stanna hemma och vila en dag till eller gå till förskolan.
Min hals är alltid värst på morgonen o man vaknar helt täppt så man känner sig 100 gånger sjukare då och känner inte att jag har kraft än o stå ute hela dagen och ha energi till väldigt många barn. Kanske blir imorrn istället.
Aja nu ska jag upp och äta frukost, kaffe och mackor är det bästa som finns på morgonen.



Biljard!

Helu! Kom hem för en liten stund sen, tänkte göra mig iordning för kvällen men så fick jag mess av älsklingen, vi båda va sugna på o spela biljard så vi åkte in till Biljardpalatset tror jag det hette och spelade några omgångar. 
Vi körde först den till 3, gissa vem som vann? ;) Haha så himla kul att vinna över min älskling, vi båda är fett tävlingsinriktade människor. 
 
Imorgon har jag praktik 9-15:30. Skönt faktiskt. Vakna tidigt, träffa alla barn och så. 
 
Ne nu ska jag byta om, tvätta bort sminket och lägga mig, kan knappt hålla ögonen öppna längre. Puss!
 
En bild för någon månad sen! Måste bli bättre på o ta bilder! 
 
 

Lite om mej!

X = ja  / = nej
 
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) dumpat någon
(/) rymt hemifrån
(x) blivit arresterad
(/) gått på en blinddejt
(/) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(/) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö 
(x) flygit
(/) spytt i en bar
(x) ätit sushi
(x) åkt skidor
(/) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(/) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(/) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) blivit kittlad
(/) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(/) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(/) dansat i månljus
(/) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(/) betalat för mat med bara mynt
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) gjort upp eld på en strand
(/) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(/) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är vacker
(/) brutit ett ben
(x) är riktigt kär 
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
(/) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(/) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

You and me baby!

Fan vad jag har svårt med att börja ett blogginlägg haha. Vet aldrig vad jag ska börja med men ändå är det alltid samma sak "Hej, ligger i sängen..". Haha jag ligger faktiskt i sängen med fetaste huvudvärken just nu... har precis börjat bli frisk nu orkar inte att jag ska bli sjuk igen. Känner mig jättedålig, var ute igår en liten stund med blött hår och mina toppar frös till is. Aja jag klarar mig. 
Imorgon är det praktik, en vecka kvar har jag! Har saknat barnen, kan tänka mig att jobba med det här faktiskt, älskar barn och tycker om att gå till ett jobb där man är bland människor hela tiden. Synd att jag missade några dagar förra veckan men var så jävla förkyld, hade vart omöjligt att vara där bland en massa barn. 
 
Igår var jag med M, vi fikade inne i stan och sen myste vi här ett tag. La mig vid 03 och vaknade vid halv 10 idag. 
En väldigt bra grej med praktiken är att jag har fått som vana att vakna tidigt, älskar att jag inte sover bort hela dagarna längre. 
 
Hittade en rolig lista som jag lägger upp här om en liten stund. Sån med frågor o svar ni vet? Puss!
 

Bed of roses

Hej! Ligger i sängen just nu och spelar LOL för fullt. Har faktiskt suttit exakt HELA dagen och skypeat och spelat LOL med André och Pas. Haha no life just nu men fan kan ju inte gå ut när jag är så sjuk så får underhålla mig här hemma. 
 
Vi hade en liten tjejkväll jag, mamma och systrarna. Vi gjorde ansiktsmask och målade naglarna o' så, mysigt. 
 
Det är så svårt o blogga när man inte gör ett skit om dagarna, längtar bara till sommaren och till att börja använda alla sommarkläder, bli brun, sommarkvällar, utgång på sommaren är så jävla mycket bättre än vintern. 
Att sitta på uteserveringar hela kvällarna och bara njuta av vädret, av att det ALDRIG blir mörkt. 
 
Men snart så, känns som att våren är på väg nu när man äntligen får se sol efter flera månader av mörker. 
Idag stannar jag nog hemma, skulle in till stan och äta middag med bästa Nicole men jag mår inte bra så det får bli o' kurera sig en dag till, suck. 
 
Ne nu ska jag ut och ta en cigg sen spela, puss!
 
Saknar ghettot i Libanon också, haha <3 lillasyster o' jag!

Sjukling

Fan då. Förkylningen ba blir värre, skulle bli utgång imorrn med tjejerna men kan fan inte gå ut i mitt tillstånd.

Legat hemma hela dagen och spelat LOL. Det är väl det enda som får tiden att gå när man inte känner sig så pigg.


F*CK!

Fan vad besviken jag är! I flera år har min största dröm vart att se Lil Wayne live och så skulle han äntligen komma hit nästa fredag o ha en konsert. Sen läser man att den e framflyttad till... OKTOBER. Seriöst? Över 7 jävla månader, så jävla dåligt.

Iallafall... ligger i badet nu och värmer mig. Är ju sjuk och helt hängig, har knappt kunnat röka för min hals gör för ont och jag känner mig så sömnig. Blir en tidig kväll.
Känner hur allt i livet sakta men säkert börjar bli bättre, man börjar växa upp och tänka framåt. Känns bra! Fett positiv idag!

Nu ska jag upp och sen lägga mig i sängen och titta på en film jag velat se i 100 år men aldrig gjort det för jag lovat Nicole o titta med henne men kan väl se den två gånger, Magic Mike! :)

Puss!


Onsdag

Godmorgon! Vaknade för någon timme sen faktiskt men har legat i sängen och snorat & hostat. Blivit förkyld. 
Ska fixa nått bra té för halsen snart men först måste jag äta något, är så hungrig. 
Ska gå ner till Tempo och köpa godis och nått o' dricka, så ska jag sitta i sängen hela dagen o' plugga. Bra att va hemma ibland och få saker gjorda. Har prov på fredag i "pedagogiskt ledarskap" så måste sätta igång nu! 
 
Ne vi hörs senare ska äta mina knäckemackor, puss!
 
Kan våren o sommaren komma nu! Jeansshorts och mysiga sommarkvällar!

-

Hej! Vet inte om det är jag som är efter eller vad men såg för en stund sen R.Kelly's "trapped in the closet" haha den var helt cp ju. Fett rolig.

Idag har jag vart hemma typ hela dagen, gick till forum en snabbis och klippte mig. Hur mycket jag än hatar att klippa mig kände jag att det var dags fan. Tycker jag har fett kort hår nu haha men så känns det alltid efter. Sen har jag bara vart med M och chillat.

Nu ska jag titta på tv och spela Candy Crush tills jag somnar. Godnatt!



One day baby

Hejhej! Idag skulle jag haft praktik men sjukskrev mig, känner att jag börjar bli sjuk och vill hellre vila då så jag kan gå imorgon än att bli helt förstörd. Finns så mycket bakterier på förskolan och jag är ju inte direkt immun än men det kommer väl. 
Annars går det väldigt bra, börjar lära känna barnen och dom mig, lärarna är jätte snälla och allt går bra. Hinner plugga lite idag också, ligger efter med 2 uppgifter så ska sätta på lite kaffe och fixa dom snart. 
 
Annars då.. igår praktik, hem, sova, äta & sen sova igen. Thats it lixom haha. 
 
Ne nu ska jag gå och ta en cigg och sen försöka plugga lite. Puss!
 

2013-03-03

Hejhej! Några dagar sen nu va.. haft fullt upp faktiskt. Hela denna vecka har jag haft praktik, kul som fan med lite omväxling sen vet man ju aldrig om det blir jobb där i framtiden! Har haft väldigt väldigt mycket plugg men klarar mig bra där, fått B och C på allting där så känns as bra att jag är duktig för en gång skull. 
 
Imorgon ska jag upp 06:30, hoppaaaas jag inte snoozar och kommer försent. Måste fan lägga mig snart för jag kommer aldrig komma upp annars... var på gymmet för någon timme sen, känns as skönt, körde hårt med lillasyster idag faktiskt. 
 
I helgen har jag bara tagit det lugnt, vart med min älskling, tittat på fotbollsmatch, bio, ätit middag och myst. 
Btw, titta ALDRIG på den där Texas chainsaw filmen, den SÖÖÖG. Värsta jag vart med om. 
 
Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, puss! 
 
Do what makes u happy!
 

RSS 2.0