SATC

Hej! Ligger i sängen och tittar på sex and the city. Helt utmattad som vanligt.
Hinner inte göra så mycket om dagarna faktiskt nu när jag har praktik och plugg.

Imorgon ska jag va med mitt hjärta, vi firar 10 månader ihop, mitt livs kärlek är han <3

Måste sova nu, puss!


Sjöhästen

Hej! Ligger i sängen haha som vanligt, vart på praktiken idag, att va bland massa barn hela dagar tar på en.
Slutade 15:30 gick hem(bor 30sek från praktiken) hämtade gym kläder och drog och tränade. Körde 50 min rumpa/lår. Kommer säkert va död imorrn.

Va uppe hos Dilay en stund o nu ska jag faktiskt sova. Är helt slut. 


My love

Hejhej! Ligger i sängen helt utslagen. När man är ute hela dagen och aldrig sitter stilla så blir man som en jävla zombie mot kvällen. Dagen började med att vi gick till Forum och mötte upp vår kusin Geroge, han vill ju se allting i Stockholm(vet inte vad som är så kul o se men aa) så vi gick och hyrde en bil och åkte runt överallt. 
Vi stannade inne i stan, gick runt i kungsträdgården och bestämde oss för att åka skridskor eftersom han aldrig i sitt liv har gjort det, han var bokstavligen bambi på hal is haha, han kunde knappt så upp själv. Jättegullig sådär.
 
Sen åkte vi till Södertälje, stannade vid älsklingens jobb en stund och hälsade på och sen vidare till mormor. Jag drog och träffade B på några cigg och sen åka vi hemåt. 
 
Nuuu ska jag ta sista ciggen för idag och sen sova. Imorgon börjar praktiken, ska praktisera på förskolan precis här där jag bor så det är skönt. Jobbar 09-15:30 varje dag. Efter blir det träning på direkten. 
 
Ne nu slocknar jag snart. Puss!
 
Bigsis, George & jag!
 
 
 
 

Today is a good day!

Godmorgon! Vaknade upp av att solen slog in i rummet, bästa sättet att vakna enligt mig, så kände att det här kommer att vara en bra dag.
Min kusin från Libanon är här på besök så vi ska till forum och guida honom lite, så himla kul.

Efter drar jag o tränar på direkten, blir mage/nedre rygg idag. Benen e fortfarande kaos efter träningspasset i förrigår.

Ha en bra dag allihopa och hitta på något kul, söndag & sol, bäst!

Puss!


Lördag!

Godmorgon! Eller okej det är ju långt ifrån morgon men vaknade för en liten stund sen, blev en sen kväll igår för mig och Dilay. Vi låg och tittade på Sex And The City tills vi somnade.

Idag kan jag knappt gå, som jag förutspådde, har fetaste träningsvärken men ska ändå till gymmet idag och träna andra muskler! Kändes otroligt bra när man var klar ju!

Annars då, hmm ska kanske träffa min älskling ikväll eftersom det inte blev av igår annars hittar man väl på någe annat.

Puss!


Första passet - check!

Hejsan! Idag har varit en bra dag, jag har hunnit med att träna, första passet på gymmet, kändes jävligt bra. 
Var där med B som hjälpte mig så det känns bra, vi körde bara ben idag och jag kan slå vad om att imorgon kommer jag knappt kunna gå. Kanske lika bra det, ska ändå vara hemma och plugga. 
 
När jag kom hem tog jag en dusch och gjorde godaste tonfisksalladen med avokado och fetaost. Satt bra! 
Nu ska jag plugga tills jag är klar med allt och sen efter ska jag antingen va med mitt hjärta eller gå upp till min granne Dilay på tjejkväll. 
 
Puss!
 

Fredag och sol!

Godmorgon! Vaknade precis upp, måste försöka vakna lite tidigare för på måndag börjar min praktik, ska praktisera i 3 veckor på en förskola, ska bli jätte kul. Barn älskar mig haha.

Idag ska jag iväg och träna, mitt första pass på gymmet på jävligt länge, ska bli jätte skönt! Är verkligen motiverad och hoppas att det håller den här gången!

Ne nu ska jag fixa gröt till frukost, en jävligt bra start på dagen är havregrynsgröt, sylt, mjölk & kanel, mums.

Sayonara bitches!


Lilla sötisen igår!


Tjugoförsta februari!

Dagens citat, "Fuck 'em and everyone that looks like 'em"
 
Iallafall. Hej! Tänkte ge det ett försök till att blogga, dels för att jag tycker det är så jävla kul att gå tillbaka och se vad man hade för sig förut och sen så tycker jag det är sådär halvt kul att skriva. 
Lite kort om vad jag gör nu för tiden dåra, pluggar, jobbar extra och chillar me' livet. 
Köpt gymkort har jag också gjort, så nu jävlar ska jag satsa! Taggad tjej! 
 
Nu ska jag sätta igång med pluggandet, vi hörs inom kort. Sayonara bitches!
 

RSS 2.0