Big Ben!

Helo! Sitter på balkongen o röker o tänkte passa på att blogga lite.
Har precis fixat manikyr och pedikyr, känns så fräsht när naglarna e nymålade. Tidigare idag var jag och mami i forum och åt, köpte några nya bikinis till mig och gick runt.
Igår satt vi ute ett gäng och drack o' myste, jag drack dock inte, nån måste ju köra haha... Aja nu e ciggen slut o jag ska in igen. Puss!


Moment for life

Hejhej, jag är så himla seg idag, vet inte varför men jag vaknade vid 9 och åt lite och tittade på DH men nu är jag tillbaka i sängen och vilar, sitter och tittar på live uppträdanden med The King Elvis, Lil Wayne och Guns N Roses, as roligt.

Ska strax upp igen och äta lite mer, jag ska försöka gå upp 5kg innan Spanien iaf eftersom att alla klagar på min vikt just nu haha kan nog bero på att jag röker mycket och äter lite.

Min söta kusin åkte hem idag, hon har sovit här i 2 nätter och vi har myst, haft massa pratstunder och ätit gott.

Puss!


Man of steel!

Fyfan vilken bra film jag och Mayk såg nyss, blev The man of steel, sån himla bra film. Var första gången jag tittade på en Superman film och jag vart inte alls besviken, SE DEN!
Efter filmen skjutsade min älskling Mayk hem mig och nu blir det pannkakor med familjen plus min älsklings kusin Patty som är här på besök! Puss!


My day!

Hej, sitter hemma med mamma, storasyster, morbror o min kusin Patricia som kom hit från Södertälje imorse, vi gick och köpte en massa gott och satte oss ute i solen. Dilay joinade oss efter ett tag och där hade vi tjejsnack och mys.
Sen mötte vi upp morbror och åkte o köpte sushi, satte oss vid en uteservering och drack lite öl och pratade. Nu blir det familjetime, puss!


23:51

Hej! Ligger i sängen och tittar på en film med mamma. Idag kom min prins hit och vi gick runt i forum sen kom vi hit och myste med familjen, jag har världens bästa pojkvän, punkt!
Köpte lite fint idag till Spanien och imorgon ska jag hämta mitt pass som jag förnyat.

Nu måste jag koncentrera mig på filmen den verkar va fett komplicerad. Puss!


You make me feel.

Helu! Ligger i sängen och tittar på tv, idag har storstädning vart prio nummer ett, tog mig ett par timmar men det är så skönt efter när allt är rent och fint.
Igår vid midnatt kom Ida hit och sov över, vi hade tjejsnack på balkongen och myste tills vi somnade.
Har i princip inte gjort något annat idag än o städa, pratade med mitt allt, mitt hjärta Mayk innan jag la mig i sängen så nu kan jag somna gott! Imorrn ska vi hitta på något så hoppas på fint väder.

Sov så gott alla, puss & godnatt!


Midsommar and shit!

Hejhej! Är hemma nu efter en låång dag i kära hemstaden tälje. Åkte dit och träffade hela släkten där det blev grill och en massa gott, sen kom älsklingen dit en stund också så har haft det mysigt som fan idag.

Igår var det en intressant midsommar haha, jag, Nadia och André gick runt som tre idioter i skogen i en och en halv timme och letade efter några vi skulle möta upp, snacka om att vi var sura, varma och irriterade men till slut kom vi fram och då var det väldigt trevligt.

Nuu ska ja ta sista ciggen för ikv sen försöka sova, puss!


Cozy!

Godmorgon! Ligger i rummet med Dilay och André och myser. Vi vaknade upp här för en stund sen till inte så fint väder. Men nånting får man hitta på iallafall.
Igår var jag med min älskade Sofia, hon kom hit i fredags och sov över här, i fredags satt vi på en jätte mysig uteservering som heter Gården, sen kom vi hit och sov. Igår gick vi runt i forum, solade, åt och myste.

Ne nu måste jag få i mig frukost, puss!


It's a new day, and i'm feeling good!

Helu! Sitter hemma med familjen, vi har besök av vår favvo kusin George som är så hypad hela tiden så man har alltid roligt med honom haha. Snart kommer min älskling hit och senare blir det sleepover med Dilay. Nu ska jag köra ett game innan alla kommer! Puss!


Smörgåstårta!

Hejhej! Ligger och tittar runt lite på nätet, det vanliga ni vet bloggar, nyheter, facebook och instagram. Måste få min dagliga dos av allt sånt innan jag kan börja dagen. Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost med mami, gått och handlat ciggaretter och nu sitter jag framför datorn och tänkte köra ett game LOL. 
Idag kommer älsklingen André hit, vi ska hitta på någe roligt och bara umgås. Igår tittade jag på en asbra film som jag starkt rekommenderar, Gangster squad(stavning?), så jävla tung film. Mayk kom hit med godis och så hade vi myskväll, världens bästa kille <3 
 
Snart är jag klar med allt pluggande och då har jag "sommarlov" yäy, i december är jag klar med hela utbildningen och då kan jag börja jobba, längtar så jävla mycket, att få jobba med någonting man är utbildad i och känner att man verkligen tycker om. 
 
Igår år jag btw smörgåstårta för första gången ever och den var hemgjord, det var Dilay som gjorde den och fyfan vad gott det var, var även första gången jag testade på att äta kräftor och jävlar vad gott det var, tog med mig resten av tårtan hem och ska trycka i mig resten senare haha. Jag och Nadia åt två feta portioner var igår. 
 
Så vad har hänt annars då, min älskade kusin André tog studenten i fredags, vilken lyckad dag det var, full med skratt och tårar, massa bakelser, tårtor, sprit och en massa jävla gott. Så stolt över honom att han nu är vuxen och arbetslös haha. Men nu ska jag vidare så vi hörs när vi hörs! PUSS!
 
Innan Andrés student!
 
O så smörgåstårtan!!

RSS 2.0